FOCUS:

Corona en onze diensten: Ook tijdens de coronacrisis kan u rekenen op onze dienstverlening.

Bovendien beschikken wij over de infrastructuur voor tele- en videoconferenties en beantwoordt www.soconsult.be uw vragen met meer dan 1,5 meter afstand.

Een operationele aanpak van het recht


Wij gaan een partnership aan met de cliënt en bieden hem, naast juridisch advies of vertegenwoordiging, gepersonaliseerde hulp bij het nemen van een beslissing, dit met het oog op beheersing van alle facetten van het probleem. Dankzij de beheersing en de verdeling van onze bekwaamheden, bieden wij onze cliënten een gepersonaliseerde en snelle dienstverlening. Wij zijn steeds beschikbaar om onmiddellijk in te spelen op dringende problemen.

De adviezen van onze advocaten zijn schriftelijk, per e-mail of mondeling tijdens een raadpleging of een telefoongesprek. Wij geven u bijstand en raad op maat bij het opstellen van verslagen, arbeidsreglementen, op maat gesneden overeenkomsten, collectieve arbeidsovereenkomsten, statuten van verenigingen of vennootschappen. Wij staan ook aan uw zijde bij individuele of collectieve onderhandelingen, bij het voorbereiden van vergaderingen en het afhandelen van alle formaliteiten.

< Terug naar overzicht

©2020 Taquet, Clesse & Van Eeckhoutte
Website by 9000 Studios