FOCUS:

Corona en onze diensten: Ook tijdens de coronacrisis kan u rekenen op onze dienstverlening.

Bovendien beschikken wij over de infrastructuur voor tele- en videoconferenties en beantwoordt www.soconsult.be uw vragen met meer dan 1,5 meter afstand.

Regionaal, nationaal en internationaal


Het kantoor Taquet, Clesse & Van Eeckhoutte, dat sinds jaar en dag is geïntegreerd in het sociaal-economische weefsel van ieder gewest, komt tegemoet aan de behoeften van haar cliënten vanuit haar vestigingen in Brussel, Luik en Gent.

Onze transregionale structuur stelt ons in staat optimaal in te spelen op de evolutie van het recht, dat meer en meer is gebaseerd op de regionalisering van bepaalde materies.

Sinds jaar en dag zijn onze advocaten een betrouwbare en gewaardeerde gesprekspartner voor de sociale en economische actoren op nationaal vlak alsook met de Belgische hoven en rechtbanken.

Wij onderhouden bevoorrechte relaties met in sociaal recht gespecialiseerde kantoren die aanwezig zijn op internationaal vlak. Dit netwerk steunt op persoonlijke relaties, die ons in staat stellen volledig onafhankelijk voor elke zaak de meest bekwame gesprekspartner te kiezen. Wij hebben geen enkele verplichting tot wederkerigheid ten aanzien van onze partners.

Wij verzekeren de vertegenwoordiging van de Internationale Unie der Advocaten ("Union Internationale des Avocats" of "UIA") bij de Internationale Arbeidsorganisatie.

Wij staan in voor de behandeling van complexe dossiers zowel in het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans.

< Terug naar overzicht

©2020 Taquet, Clesse & Van Eeckhoutte
Website by 9000 Studios