FOCUS:

Zoals aangekondigd, kan u op Advocatennet.be zien en horen hoe de professoren Willy van Eeckhoutte (UGent), Wilfried Rauws (VUB) en Frank Hendrickx (KULeuven) de sociaaljuridische aspecten van bonussen bespreken in de gloednieuwe videoblogreeks “Onder professoren”.

Nieuwsbrief


SoCompact is de naam van onze nieuwsbrief, die u zeer snel en ononderbroken op de hoogte houdt van de ontwikkelingen in het sociaal recht die voor ondernemingen van belang zijn.

Geen ballast of geruis, maar selectiviteit, spitse duiding en tips maken de inhoud uit. Compact dus. Voor de meer uitgebreide technische documentatie en de ruimere context verwijzen wij u, via een handige snelkoppeling, naar de relevante onderdelen van het Sociaal Compendium, een vijfdelig boek dat in zijn geheel meer dan 5000 bladzijden beslaat. Het is hét standaardwerk over het Belgisch arbeids- en socialezekerheidsrecht, dat eveneens volledig door advocaten van Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse werd geschreven en jaarlijks opnieuw wordt uitgegeven.

Iedere week is er een nieuwe editie van SoCompact, die de voorbije zeven dagen bestrijkt. De nieuwsbrief wordt afgesloten op donderdagavond en de nieuwe editie verschijnt op vrijdag.

De redactie berust bij Ann Taghon en Ester Van Oostveldt, advocaten van het kantoor.

Vanaf 1 januari 2018 kan u de nieuwsbrief hier lezen

SoCompact 17/51-52

Opleidingsverplichtingen werkgevers verder uitgewerkt

Download PDF


Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse

“Highly Recommended”

PLC Cross Border-Handbooks, Labour and Employee Benefits, The law and leading lawyers worldwide - 2008/09, 406 and 8
©2019 Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse
Website by 9000 Studios