FOCUS: Debat NextConomy: De Freelance Economie: wat kunnen België en Nederland van elkaar leren?

Mr. Willy van Eeckhoutte is lid van het panel op 19 februari 2018.

Meer informatie vind je hier.

 

Welkom Gent


De associatie Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse is in België het eerste sociaalrechtelijke nichekantoor. Het is uitgegroeid tot een van de grootste kantoren gespecialiseerd in alle mogelijke vormen van dienstverlening (consultancy en litigation) in het sociaal recht (arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht), zowel voor de particulier als voor de publieke sector. Het kantoor heeft ook een departement gemeen recht.

Willy van Eeckhoutte is advocaat bij het Hof van Cassatie, zodat het kantoor ook een cassatiepraktijk heeft, die alle domeinen van het recht bestrijkt.

The Global Mobility Immigration & International HR Awards 2017- Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse - Best Niche Law Firm 2017 - Europe Award for Innovation in Social Law 2017

The Legal 500 2017's guide to outstanding lawyers in Europe, Middle East & Africa vermeldt Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse als toonaangevend kantoor in Employment law en neemt

 

  • één van zijn advocaten advocaat op in de elite Leading lawyers lijst
  • vier van zijn advocaten op in de lijst van leading individuals.

 

De editie 2017 van Chambers neemt Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse op onder ranked firms en vermeldt drie van zijn advocaten bij ranked laywers in Employment law.

 


Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse

“Highly Recommended”

PLC Cross Border-Handbooks, Labour and Employee Benefits, The law and leading lawyers worldwide - 2008/09, 406 and 8
©2018 Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse
Website by 9000 Studios